Oldalak

2014. július 10., csütörtök



           Tökfőzelék virslivel , tiszta pornó !

 

 

     Mi lenne, ha az evés lenne takarni való, szemérmes valami, malacságnak tartott dolog, és nem a nemiség? Az evés volna malackodás.
A barátodtól megkérdezheted, hogy mit evett tegnap jóízűen:
- Na, mi jót vacsoráztatok az este? 
Végül megfőztétek azt a büdös, de jó káposztát, amiről meséltél?
De azt nem kérdezheted meg tőle, hogy dugott-e egy jót:

- Na, végül szeretkeztetek az este? – figyeld meg: ha meg is kérdezed, mert a barátság foka esetleg megengedi, akkor sem azokkal a szavakkal kérdezed, amikkel gondolod.  

Intim és rejteni való lenne az evés, és nem a szex. 
.............................A tiltás miatt izgalmassá, titokzatossá, vonzóvá válna az egész. Én például nem nemi élet közben szeretnék meglesni másokat, hanem meg szeretném lesni, hogyan fogyasztanak el kívánatosan egy füstölt csülköt tört fuszulykán: káposztacikával. Ez volna a kukkolás.
Ha egy bácsi megkínálna egy gyermeket az utcán fejes salátával: az volna a pedofil. „Fejes saláta evésre akarta rávenni a kiskorú Misikét egy szatír!” – írnák a bulvárlapok. „Első fokon öt évet kapott a vénszamár.”................................................................
A jó főzős blogok lennének a pornó oldalak az interneten. 


A tévében az a sok főzős műsor egyből pornó lenne, és benne Jamie és Laci bácsi a pornósztár.

Laci bácsi:

„Ma tökfőzeléket fogunk főzni. Tökfőzelék?! Igen! Tökfőzelék! Tökfőzeléket már a nagyanyáink is készítettek, bizony. Bizony?! Bizony. 





 Megfogjuk a tököt. Jól megmossuk. Hogy? Hát kérem szépen: így, keresztbe. Utána szépen megint megfogjuk a tököt az egyik kezünkkel. De most már hosszába, ám! Miért az egyik kezünkkel? Azért, mert a másik kezünkkel a kést fogjuk. Persze! Persze? Igen: persze. Teszünk bele ecetet. Ecetet? Igen: ecetet.”
Szóval ilyeneket mondana Laci bácsi.

- Istenem, mennyi disznóságot mutatnak ezek már a Dunatévében is! – sóhajtana a dédmámi.

 forrás:Evés mint tabu _http://magyari.transindex.ro/?cikk=1089


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése