tag:blogger.com,1999:blog-2890656179765200113.post8542537466319426620..comments2023-05-13T16:38:59.070+02:00Comments on GASZTROPUSZTÍTÁS...: Az amatőr hagyományörzőhttp://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2890656179765200113.post-52300467136116134002015-03-11T10:00:52.677+01:002015-03-11T10:00:52.677+01:00Bizony a jó hurka , kolbász hidegen is finom ! Én ...Bizony a jó hurka , kolbász hidegen is finom ! Én is úgy vagyok velük hogy a májas és a véres hurkát csak úgy abálva , mondhatni sületlenül , nyersen jobban szeretem mint sülve !Az amatőr hagyományörzőhttps://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2890656179765200113.post-21793281119902094442015-03-10T15:26:51.435+01:002015-03-10T15:26:51.435+01:00Én speciel imádom hidegen a disznótorost, kenyérre...Én speciel imádom hidegen a disznótorost, kenyérre karikázva, savanyúsággal, majdnem jobban szeretem, mint amikor forrón megsült, persze akkor is eszem belőle, és mindig egyben sütöm a kolbásszal, és azt a zsírt Édesapám imádta kenyérre kenve enni hagymával, paprikával, paradicsommal.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com