tag:blogger.com,1999:blog-2890656179765200113.post8564067463750263481..comments2023-05-13T16:38:59.070+02:00Comments on GASZTROPUSZTÍTÁS...: Az amatőr hagyományörzőhttp://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2890656179765200113.post-74417117473395144362019-02-23T12:04:48.354+01:002019-02-23T12:04:48.354+01:00Megtisztelő, még ha 5 év elteltével is bukkantam e...Megtisztelő, még ha 5 év elteltével is bukkantam e bejegyzésre, hogy a blogom írására hivatkozol, köszönet érte (lsd. képi illusztráció) bár többszöri olvasás után sem vagyok biztos benne, hogy nem negatív példaként hozod fel. Engedtessék meg egy ”védőbeszéd”a spagettim mellett:<br />A bejegyzésemből kiderül ez nem egy autentikus recept ,csak egy pillanatnyi ötlet vezérelte nyári spagetti ahol a babytök vagy cukkini is szerepet kap.<br />A recept leírásában szerepel, hogy a cukkinit átsütjük, azonban ellentétben veled nem bő olajban, hanem kanálnyi olívaolajon mindössze, így nem fogja magába szívni azt, nem kell leitatni a felesleges zsiradékot, viszont a sütési idő sem hosszú, a végeredmény pedig ropogós állagú zöldség lesz. Mi így szeretjük! <br />A felhasznált sajt, friss juh sajt ami ugyan nem a legdrágább, de nem is kommersz „trapista” minőség és nagyon jól passzol a cukkinihez és spagettihez is ajánlom kipróbálásra. <br />A pesto és a nyers paradicsom is frissességet ad az ételnek a felhasznált sonka inkább csak „dekoráció” a zöldség íze a domináló.<br />Szívesen látlak továbbra is az oldalomon!<br />Rozmaring&ibolyahttps://www.blogger.com/profile/12895931244213418425noreply@blogger.com