Oldalak

2022. január 2., vasárnap





   KÉSZEN  ÁLLSZ ?  

 





Készen állsz a legegészségesebb évedre? Csatlakozz hozzánk az Új Én / év / 2-hetes újraindítására január 3-tól !
A  dietdoctor egy innovatív oldal , sok jó dolog van rajta , inkább azt mondanám hogy minden ami itt van jó , és komoly szakemberek konzultálásával működik , csak az nem tetszik hogy semmiért nem vállalnak felelősséget és ezért még pénzt is kérnek ezt azért lehetne díjmentesen működtetni egy alapítvány támogatásával és akkor már etikus lenne . Aki ennek ellenére nem sajnál havi 10 $ -t ezért mert már sok mindent kipróbált és eredmény: nyista , az tegye - https://www.dietdoctor.com/newme  

Az én véleményem továbbra is az hogy ez csak egy kicsivel szebb a gyógyszergyárak magatartásától . 
Tehát megpróbálok egy saját utat , némi segítséggel , mert akad az is a neten .



Ideje újraindítani?Akkor fordítsd el a kulcsot!

Mivel a hét eleje : Hétfő van és az ünnep után vagyunk , tanácsos lenne egy regenerálással , vagy inkább csak rápihenéssel , egy IF -el kezdeni .

PANTOKRÁTOR - CEFALU -SZICILLIA


2022. január 3., Jézus Szent Neve



Jézus szent neve az egyetlen név, melyben üdvözülhetünk. Valljuk ma, amikor Jézus szentséges nevét ünnepeljük, még erősebben: „Jézus Krisztus az Úr!”
A Jézushoz tartozás sokszor gyökeres szakítást kíván , ebben azonban nem hagyhatjuk magára azt, aki változni szeretne, támogatnunk kell az átalakulásában. Jézus nevének megdicsőülése így nemcsak a segítségül hívásban, hanem az ő nevében végbevitt jó cselekedetekben is felragyog a világban.
Uram és Üdvözítőm, Jézus Krisztus !
 Szembefordulok önszeretetemmel és önzésemmel, adj nekem kedvet és lehetőséget , mert teljesen újjá akarok születni, a régi magamat levetkőzni !


 (részlet)


Én Atyám, ki engemet színed látására teremtél, és az igaz hit által Krisztusban plántálál: ne szenvedd, hogy bűneim miatt elvesszek, és énbennem haszontalan légyen szent Fiadnak vére hullatása. Bátorítsad az én szívemet, és mondd azt néki: Én vagyok a te üdvösséged; valaki énbennem bízik, el nem vész. A te szent vérednek drága érdeme, a te üdvösséges Jézus neved, és hozzánk való eleven szereteted gerjessze fel bennem az igaz reménységet: hogy tebenned, ki mind ítélő bírám, s mind kegyes szószólóm és oltalmazóm vagy, minden háborúságimban teljes szűvel állhatatosan bízzam. Ki élsz és uralkodol. Amen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése