Oldalak

2020. január 26., vasárnap

Pálfordulás

Vak vezet , világtalant .


Pálfordulás

"..... Saul fölkelt a földről, kinyitotta szemét, de nem látott. Úgy vezették be Damaszkuszba kézen fogva.'' Itt három napig imádkozott és töprengett. Akkor az Úr elküldte hozzá Ananiást, és szíve elnyerte a hit ismeretét. Ezután megnyíltak szemei és látott. "-(Ap.Csel.)

Mindannyian átélünk időnként „megvilágosodás-élményeket”: amikor mindennapi dilemmáink közepette – különösen átimádkozva azokat – „összeáll a kép”, és végre tisztán látunk.


"Ez is orvos, az is orvos. Ez is tudományos kutatásokra hivatkozik, az is tudományos kutatásokra hivatkozik. Mindkettő orvos állít valamit, csak éppen az egyik pont az ellenkezőjét annak, amit a másik."..... 

Kinek higgyek ?

 "Az orvos legjobb esetben csupán segíti a természetes gyógyulási folyamatot, rosszabb és általános esetben pedig hátráltatja vagy akár meg is akadályozza.....Egy világhírű magyar orvoscsoport már hosszú évekkel ezelőtt rájött, hogy mit kell enni és mit nem szabad ahhoz, hogy például hetek - de gyakran mindössze napok - alatt meggyógyuljon egy cukorbeteg, allergiás beteg, autoimmun beteg, magasvérnyomásos beteg ..., és sorolhatnám ezerszámra a dokumentált eseteket.
Miként történhet meg, hogy ez a gyógymód ennyire nehezen tör utat magának, ahelyett hogy robbanásszerűen terjedne?........-https://www.drpetervaczi.com/post/orvosok
Először is erre a gyógymódra nem lehet / különben már van mindenféle humbuk keto tabletta /gyógyszert fejleszteni . Másodszor ott van az emberi gyarlóság , amely képtelen lemondani valamiről , valamiért .
"Az aszkézis, a lemondás, a kompromisszumok, az örökös kompromisszumok kéz a kézben járnak a paleo-ketogén életformában.
Makkegészséges lehetsz és maradhatsz időtlen időkig, de nagy árat fizetsz érte......
Nincsenek zabálások, sütizések, piálások, pizzázások, le kell mondani az élvezetek, a gasztronómia oroszlánrészéről.

 Mit számít? Működik vagy nem? Célt lehet érni vele vagy nem?

Működik. Szigorúan, monoton mindenkinek. Kivétel nélkül. Azoknak, akiknek megvan a megfelelő eltökéltségük, önfegyelmük, céltudatosságuk és kitartásuk, azoknak mind működik. Parádésan.
Igen ám, de fehér hollóval sűrűbben találkozol, mint tűzön-vízen át gyógyulni akaró beteggel. Ja, ez ilyen szar? Akkor maradok beteg – ez a jellemző hozzáállás....
Most akkor hogyan lehetne továbblépni? Hogyan lehetne a hasznost a kellemessel összekötni, ami nem lebecsülendő emberi igény......A legjobb döntés, amit meghozhatunk az egészségünk érdekében az, hogy anyagcserénket ketogén üzemmódba hozzuk (vissza).."-https://www.drpetervaczi.com/blog

És akkor hogy ma se maradjunk valamilyen ketogén finomság nélkül , íme : 

Sajttal töltött , baconba tekert sült hegyes erős paprika , pirított gombával


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése