Oldalak

2020. november 22., vasárnap

  A kezdet és a vég

   Krisztus, a világmindenség királya 


  ... világvége hangulat 




A mai napon Krisztust, a mindenség királyát ünnepeljük, ez az egyházi év utolsó vasárnapja, a jövő vasárnaptól megkezdődik az advent. Az ünnep nem egy megtörtént múltbeli eseményre mutat, hanem a legtávolabbi jövőre, az idők végére, ami szinte beláthatatlan számunkra. Nem lehet kétségünk afelől, hogy ez a nap, a végső ítélet napja mindannyiunk számára egyszer el fog jönni. Halálunk után Isten fogja megítélni életünket, és ő fogja igazságosan megítélni, hogy mit érdemlünk: üdvösséget vagy kárhozatot? 

 Milyen érzések töltenek el bennünket, amikor a világ végére gondolunk? Bizonyosan van, aki félelemmel gondol erre, és olyan is akad, akinek még soha nem jutott eszébe ez a kérdés, hiszen „megvan a mának a maga baja”. Egyesek pedig akár örömmel várják a Jézussal való találkozást, az utolsó időket.

Alvin Toffler : Future Shock /Jövőbeli sokk,1970 -The third wawe /A harmadik hullám, 1980 -Powershift /Hatalomváltás , 1990 ; -Revolutionary Weal / Forradalmi jólét , 2006 .

Alvin Toffler (1928. október 4. - 2016. június 27.) amerikai író, futurista és üzletember, aki olyan munkáiról ismert, amelyek a modern technológiákat, köztük a digitális forradalmat és a kommunikációs forradalmat tárgyalják , különös hangsúlyt fektetve ezeknek a kultúrák világszerte gyakorolt ​​hatásaira.

Martin Raymond: "Mindenki félreérti a futurológiát. Ez nem a jóslat mint olyan, hanem az adatok elemzése"

De mielőtt a történelem tényleg véget ér, csak lépésről-lépésre, sunnyogva, hogy a polgár észre se vegye, kell „haladni” a föderatív Európa irányába, ehhez pedig a legalkalmasabb pillanat az, mikor egy-egy válságtól való kollektív félelem uralkodik el a kontinensen. Migráció, klímakatasztrófa, és most a koronavírus – kezeljünk minden globális problémát globálisan! Tegyék a delegált vezetők azt, amit tenniük kell, ha kell, akkor a választott vezetőkkel szemben, jogállamisági mechanizmussal, pénzügyi eszközökkel zsarolva. Avagy a vírus árnyékában lopakodik az Európai Egyesült Államok.-https://pestisracok.hu/a-virus-arnyekaban-lopakodo-europai-egyesult-allamok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése