Oldalak

2023. november 14., kedd




EURÓPA RECSEG-ROPOG

Bombariadó az Európai Parlament épületénél, a brüsszeli rendőrség lezárta a környéket









-Boris Pistorius német védelmi miniszter tart tőle, hogy Európát és Németországot is háború fenyegeti. Azt is közölte a védelmi miniszter, hogy Németország készen áll akár arra is, hogy Izraelnek segítséget nyújtson.
Jorge Buxadé Villalba spanyol EP-képviselő, a Konzervatívok és Reformisták EP -képviselőcsoportjának tagja plenáris felszólalásában felhívja a figyelmet, a Bizottság 2024-es munkaprogramja világosan mutatja: Brüsszel elvesztette a kapcsolatot a valósággal. 
-“Európa az „Allahu Akbar” kiáltások közepette szétesik, Önök pedig folytatják a Green Deal-t, a műanyagadókat és az etikus és etikátlan vállalatok közötti perverz különbségtételt.
Oroszország fokozza a támadásokat Kelet-Ukrajna kulcsfontosságú városai ellen.
Európai Unió egy energiacsapdába került a szankciós politikájának erőltetése miatt .
Franciaország az összeomlás szélén:Pierre Brochand szerint a schengeni szerződést és a genfi menekültügyi egyezményt is fel kellene mondani. Brüsszel súlyos hibákat követ el, ez ellen is védekezni kell.
Nap mint nap olvashatjuk, hogy az ukrán hadsereg milyen hősiesen ellenáll, miközben az orosz hadsereg lassan elveszíti a háborút.
Ezt igyekeznek bizonygatni a kamu videóikkal.
De a háború menete nem megrendezett videó filmekben dől el.
Adva van egy oroszok lakta, gazdag bányavidék ahol a Biden családnak komoly érdekeltségei vannak.
- Adva van egy ország Ukrajna, ami olyan szinten az USA függőségében van mint egy fejlődő afrikai ország.
- Adva van egy régi ukrán - orosz ellentét.
- S eltelt 8 év, amikor az ukrán félkatonai erők és hadsereg lövette ezt az oroszok lakta bányavidéket.
- Sokan nem értik mire várt Putyin 8 évig, ha valóban a szisztematikusan legyilkolt orosz kisebbség miatt indította el seregét?!
- A legyilkolt orosz kisebbség nem orosz vagy Fidesz propaganda, hanem véres tény. Az itthoni baloldal és a nyugati média szereti ezt kétségbe vonni. Miközben habzó szájjal kiáltják ki hitelesnek az ukrán média vagy a CNN filmjeit(amikben gyakran tetten érhető, hogy egy ember időben és térben többször is képes meghalni).
Ott áll az USA egy soha nem látott dilettáns vezetéssel. Mindez akkor amikor az USA faji háború felé sodródik. Az amerikai álom véget ért. Ez már nem az az USA amiről pár évtizede még sokan álmodoztak.
S az EU sem áll jobban, amit tehetségtelen, bukott és korrupt politikusok vezetnek.
- Az EU jogvédői nem vettek tudomást arról, ami Ukrajnában zajlott. Mert lekötötte figyelmüket olyan fontos kérdés, mint a - férfi szülhet e gyermeket?! ; meg az amerikaiak által diktált erőteljes LMBTQ propaganda 
- Az EU recseg ropog. Nem eszme vagy valami magasztos dolog hozta létre, hanem a pénz. Márpedig ahogyan a barátságok, úgy a szövetségek is tönkremehetnek a pénz miatt.
-A NATO minden korábbi egyezményt megszegve, kacérkodik a gondolattal, hogy Ukrajna valamilyen formában a NATO részese lehessen.
- Ázsiában egyre hangosabban jelentkezik, világhatalmi tényezőként Kína. Róluk furcsa mód keveset beszélnek. Sportnyelven vigaszágon már dobogós helyen állnak. Nyíltan hirdetve, hogy igényt tartanak Tajvanra. S persze a térség piacára.

Zajlik az erődemonstráció és gőzerővel folynak a diplomáciai tárgyalások. Úgy tűnik sikerült megegyezni és az orosz sereg visszavonul a határról.
Mit tesz erre az ukránok “hős” elnöke??!! Már másnap fokozott tüzérségi tüzet parancsol az oroszok lakta vidékre.
-A vitatott megyék függetlenségi nyilatkozatokat tesznek. Oroszország és több vele szövetséges ország szinte azonnal elismeri őket.
- Az orosz hadsereg villámgyorsan ott terem és elkezdődik egy korlátozott, célzott háború.
- Nagyapáinktól tudhatjuk, ha elindulnak akkor kő kövön nem marad! De az orosz elnök nem erre adott parancsot, hanem egy precíziós, korlátozott háborúra. Lehetőség szerint minél kevesebb civil áldozattal.
- Tudják ezt az ukránok is! Akik óvodák és iskolák udvarába telepítenek ágyúkat, pajzsként használva gyerekeket és felnőtteket!!
- Brüsszel mára már a Soros hálózat részévé vált ; és az amerikai elnök szerint : az USA minden eszközzel megvédi Tajvant !
- Ukrajna úgy fog járni ahogyan mi magyarok jártunk 1956-ban, amikor az USA elnöke már 1956.október 24-én eladott minket a Szovjetuniónak. Mert Szuez fontosabb volt, mint Magyarország!

Ebben a helyzetben az oroszok még egy ideig korlátozott háborút vívnak.
Abban a reményben, hogy maga az ukrán nép zavarja el az ukrán vezetést.
Azt az ukrán elnököt, aki gyerekeket küld harcba. Miközben Európa szerte dorbézolnak a gazdagabb hadköteles ukrán férfiak(volt pénzük lefizetni az ukrán határőröket).
Ha ez belátható időn belül nem történik meg, akkor elindulhat az orosz gőzhenger.
Ez esetben az orosz hadsereg elfoglalja egész Ukrajnát.
Akárhogy is lesz orosz barát kormány fog alakulni.
Putyin a több millió orosz kisebbség miatt, igyekszik elérni a nemzetiségeknek kiírt népszavazást.
Ami már a magyar, ruszin, lengyel és román kisebbséget is érinteni fogja.
Ami biztos, hogy Ukrajna nem marad meg a háború előtti állapotában. - V. gr. Molnár-Gazsó János  a Vitézi Rend főkapitánya
-Magyarország a NATO-val közös hadgyakorlatot tart a keleti országrészen , a migrációellenes helyzet okán és a szuverenitását demonstrálva .
-Varga Judit szerint Magyarországnak mindennap meg kell harcolnia a szuverenitásért országhatáron kívül és belül: küzdenie kell a külső nyomás és befolyásszerzés ellen, miközben az ország érdekeit érvényesíti a nemzetközi arénában. Mindeközben pedig határokon belül az idegen érdekek kiszolgálóinak támadásait kell visszaverni, akik álcivil hálózatok és guruló dollárok segítségével próbálják aláásni a magyarok önrendelkezését.
- Na és itt van még az izraeli háború a palesztin terrorizmusra mint reakció .
- Izrael elfoglalta  Hamas egyik fontos erődítményét a gázai menekülttáborban , ugyanakkor terrorellenes hadműveleteket hajtottak végre Ciszjordániában , napi 150 célpontot támadnak az izraeli erők , a Hezbollah-nak kb. 150000 bevethető rakétája van de egyenlőre tartózkodik a harcoktól , mert fél az izraeli válaszcsapásoktól amely számára végzetes lessz.
- A térségben van 3 amerikai repülőgéphordozó hadihajó és kísérete /a Ford a legnagyobb , amerikai mondás szerint a 9000 tonnás diplomácia / , de itt van 6 kínai hadihajó is ! - Nógrádi György külpolitikai szakértő
Európa vezetőinek most már mindent félre kell tenni abban a logikában, hogy itt miért is történt a migráció, miért is történik a befogadás, mert az életünkről van szó.
- "Az iszlám gondolkodás nem tűri a korábbi rendszereket, legyen szó vallásról, vagy kultúráról, hanem ők elfoglalni jönnek. Az az elképzelés, hogy a közel-keleti olajvidéken egyre rosszabb lesz a klíma, ez látható módon, esetleg még az olaj is elfogy abban a formában, vagy a gáz, ami eddig volt, tehát nekik élettér kell. És ez az élettér-elfoglalás elindult. De ez csöndben történt, láthatatlan módon, vagy minimálisan látható módon, és nem erőszakkal, hanem hogyan. Idehozták a pénzt például, fölvásároltak részvényeket, fölvásároltak ingatlanokat, sportcsapatokat , sportegyesületeket. Tehát ingatlan szinten gyakorlatilag Európa nagy részét gyakorlatilag megvették ."- Földi László Információs Hivatal műveleti igazgatója
A minap látható volt egy videó , amelyen egy muszlim fiatal arról beszélt, hogyha többségben lesznek, akkor eltörlik a német alkotmányt és bevezetik a saríát. Lehet ezen nevetgélni, de az a helyzet, hogy Angliában már működnek saría bíróságok ami nem  kompatibilis az európai törvényeinkkel, a demokráciafelfogásunkkal  közben Franciaországban nem telik el egyetlen nap antiszemita támadás nélkül és ugyanekkor palesztin barát tüntetők támadtak rá zsidókra egy londoni zsinagógában .
- .... az izraeli titkosszolgálat szerint az iszlamisták terveztek egy terrortámadást egy európai város ellen is - ami még nem jött létre de kitudja hogy mi következik ? - Georg Spöttle - biztonságpolitikai szakértő tudósítása .
A jemeni síita húszi lázadók vezetője további csapásokat helyezett kilátásba Izrael területe, illetve izraeli hajók ellen a Vörös-tengeren és a Báb al-Mandab szorosban , hangoztatta Abdulmalik al-Húszi, a felkelők vezetője. Az Irán támogatását élvező felkelők az utóbbi hetekben több rakéta- és dróntámadást indítottak Izrael ellen.


"Emberi alkotásokkal úgy játszik ma a végzet, mint pelyvával a szél! Válságok tarajos hullámain nyargal veszte felé nem egy ország, hanem az egész világ!... Semmi sem biztos, semmi sem állandó, semmi sem nyugtató ... Fundamentumát vesztette a mindenség! ... 
Nem kell jóstehetség hozzá, hogy jósolgathassuk: itt vagy a világ vége, teljes összeomlása áll a küszöbön, — vagy ha elhatároz- tatott, hogy tovább élhessen, — e nagy vajúdások, rengések a lét elhagyott fundamentumának a keresései... "
A lét fundamentuma: A mindeneket fenntartó teremtő Istennek a tenyere ... E tenyér pedig Jézusra mutat:
 „Ez az én Szerelmes Fiam, őt hallgassátok! (Máté XVII.) 
- a Jézusi élet a Szentföldön folyt le. Onnan hangzanak mindenek felé az Élet igéi. Ezért mindenki hazája, minden országok fundamentuma a Szentföld. ZADRAVECZ ISTVÁN O. F. 1W. PÜSPÖK 1931

-... na és ez ellen támadnak a muszlimok /már megint mint a történelem során sokszor /a palesztin terrorszervezettel az élen . 

Van egy kis ennivaló javaslatunk is :

Forró László - sajtos tészta sütőtökös mártással




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése