Oldalak

2020. június 21., vasárnap

Jézus Szent Szíve

A mai napon Jézus Szívének adunk hálát

A  Szatmári Római Katolikus Egyházmegye búcsúünnepén  , Schönberger Jenő püspök celebrál szentmisét 

  A Szentlélek első ajándéka : a bölcsesség 



A Szentlélek 7 főajándékát ábrázoló mozaik a templom homlokzatán (Fotó: Thaler Tamás felvétele, Esztergom-Budapesti Főegyházmegye honlapja)

Egy kis dokumentáció


Ahogy öregszünk , tapasztaltabbak leszünk és bölcsebbek és lassan megértjük hogy a pénz nem ér sokat , nem igazán számít , talán csak a hiánya némely esetben kellemetlen , mert ahogy Steve Jobs mondta a halálos ágyán : " ...a 30 $-os óra is ugyanúgy mutatja az idő múlását mint a 300 $-os ha ránézünk ... Úgy éljetek az ennivalóval mint a gyógyszerrel ,ellenkező esetben oda juttok hogy gyógyszereken fogtok élni .


Peter Fritz
@pzfritz
Emergency Physician, low carb/healthy fat advocate, teacher, professional photographer, body weight training and love a whisky, wine and dark chocolate.
Sürgősségi orvos, alacsony szénhidráttartalmú / egészséges zsírt propagáló , tanár, profi fotós, testtömeg-edzés és whisky, bor és sötét csokoládé szerelmese.

Turns out that low carb has always been the correct way to treat diabetes.




@drjasonfungKiderült, hogy az alacsony szénhidráttartalom volt mindig a megfelelő módszer a cukorbetegség kezelésére.











Sorry my $2 charity shop text book trumps yours!! 1895. They knew exactly what progressed the disease.
Sajnálom, de a 2 dolláros jótékonysági üzlet tankönyve sikert aratott !! 1895. Pontosan tudták, mi okozza a betegség előrehaladását /kialakulását .




Banting's 1863 "Letter on Corpulence, Addressed to the Public" predates both of these, though.Banting 1863-as, a nyilvánosságnak címzett, a korpulenciáról szóló levele azonban mindegyikét megelőzi.en.wikipedia.org/wiki/William_B

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése